top of page

Over ons

In ons industriële pand vindt je een hechte groep van eigenzinnige creatieven. Van conceptdenkers, taalkunstenaars, grafisch vormgevers tot productdesigners. Verbindende factor is de passie voor oplossingsgerichte communicatie en de kunst om te genieten van de bijzondere dingen van het leven.
 
In het lijstje missen account managers, bij Dévelp heb je altijd rechtstreeks contact met de uitvoerend creatief, hieronder vast een paar van onze mensen: 
Lex

Eigenaar en oprichter van Dévelp. Als conceptdenker en designer in met name retailmarkten, weet Lex als geen ander hoe hij door middel van communicatie en design consumenten kan verleiden. Hij heeft dertig jaar ervaring met het ontwerpen van visuele identiteiten en de daar uit voortvloeiende huisstijlen en excelleert vooral in de conceptuele en communicatieve vertaling hiervan richting de beoogde doelgroepen.

Els

Mede-eigenaar en oprichter van Dévelp. Verantwoordelijk voor het persoonlijk wel & wee van alle medewerkers en vooral het financiële geweten van het bureau. Dankzij Els kunnen wij gezond opereren en daardoor zorgeloos en zonder remmingen creatief blijven develpen.

Michiel

Ja... de zoon van, daarom is hij er ook niet altijd. Zijn eigen studio moet tenslotte ook bemand worden. Maar als hij er is, is het feest. Geconcentreerd als het moet maar uitbundig zodra het kan. Altijd op zoek naar de randjes van de mogelijkheden. We moeten tenslotte wel getriggerd worden!

Rico

Onze jongste aanwinst. Combineerd de nieuwste computer technieken met een eigenzinnige authenthieke illustratie stijl.

Verbaasd met nieuwe, andere invalshoeken. Groot talent, zowel conceptmatig als in vormgeving.

Machteld

Weet als geen ander de last-minute retail wisselingen steeds weer creatief verantwoord vorm te geven. Bewaakt op een integere manier de look&feel van een aantal van onze retail klanten. Perfect gevoel voor kleur en in staat om wonderen te verichten met behulp van Photoshop.

Jan

Grafisch wonder. Ontwikkelt unieke vormtalen voor veel van onze klanten. Typografie is zijn tweede natuur. Als het gaat om design altijd het ‘hart op de tong’, soms confronterend maar altijd gericht op het beste resultaat!

Deventerstraat 130 R  |  7321 CD Apeldoorn  |  t 055 - 31 25 581  |  lex@develp.nl

  • Facebook Square
  • Twitter Square
  • LinkedIn Square
bottom of page